субота, 4 лютого 2012 р.

У чому перевага процедури имплантация зубов перед традиційним лікуванням

У чому перевага процедуры имплантация зубов перед традиційним лікуванням?


• При протезуванні на імплантатах відпадає необхідність обточувати сусідні зуби під мостовидні протези. Поруч стоять зуби залишаються "живими".
• Імплантати дають можливість протезування повністю беззубої щелепи незнімними і умовно-знімними конструкціями.

Умовно - знімний протез з опорою на імплантати значно краще тримається і функціонує в порівнянні зі звичайним знімним протезом. Він має набагато менші кордону, отже, до нього набагато легше звикнути, і він практично не відчувається як чужорідне тіло в роті. Це надає пацієнтам більше впевненості в собі, підвищує ефективність процесу жування, що веде за собою поліпшення роботи шлунково-кишкового тракту, а згодом - оздоровлення організму.


• Після установки імплантатів знову виникає жувальна навантаження на кістку, і явище атрофії (розсмоктування) кісткової тканини припиняється.
• Правильно проведена имплантация зубов і подальше раціональне протезування дозволяють імплантатів служити довгий час.
• Є ситуації, коли традиційними методами взагалі неможливо допомогти людині, а застосувавши протезування на імплантатах - можливо.

І по довговічності, і за красою у імплантатів немає конкурентів. Єдине, що бентежить пацієнтів - висока ціна.

Перший і найбільш поширений питання - скільки коштує встановити імплантат? Ціна імплантату і виготовленої на ньому коронки порівнянна з ціною якісного мостовидного протеза, що складається з 3-х коронок.

До того ж, є ситуації, коли традиційні мостовидні протези і знімні протези коштують набагато дорожче ніж, імплантати та їх установка. Враховуючи і той факт, що пацієнтові потрібно підготувати зуби під мостовидні протези - депульпіровать (видалити нерв), а в більшості випадків і перелечу зуби. При установці імплантатів, як уже говорилося раніше, відбувається стимулювання зростання кістки і йде її оздоровлення. І, звичайно, з імплантатами вам буде набагато комфортніше, адже за відчуттями вони не відрізняються від власних зубів.

У чому перевага імплантації перед традиційним лікуванням


Імплантологія прекрасно розвивається останнім часом, проводиться безліч досліджень і експериментів, створюються нові види імплантатів і, хоча існує ряд протипоказань для застосування імплантатів, їх стає все менше. Більш докладно про це хірург-імплантолог розповість на первинній консультації.

Багатьох пацієнтів турбує питання приживлюваності імплантатів. Статистика, заснована на фактах, показує, що імплантати надійні, безпечні та ефективні. На жаль, існує поняття відторгнення імплантатів, хоча відсоток дуже незначний і складає близько 3-4%. Що для хірургічного лікування цілком прийнятно. Значною мірою ефективність приживлення імплантату залежить і від пацієнта.


Потрібно ретельно виконувати всі рекомендації лікаря і регулярно приходити на професійну гігієну порожнини рота.


На закінчення слід сказати, що важливо мати правильний комплексний багатопрофільний підхід до імплантологічного лікування.


У клініках, що спеціалізуються на дентальної процедуры имплантация зубов, у відновленні функції втрачених зубів бере участь колектив фахівців. Об'єднаними зусиллями хірургів, ортопедів, зубних техніків стає можливим в кожній клінічній ситуації визначити спектр необхідних діагностичних і лікувальних заходів, досягти позитивних результатів процедуры имплантация зубов та протезування зубів, а також забезпечити їх сприятливий довгостроковий прогноз.

Підсумком такого підходу до анатомо-функціональному відновленню жувальної системи за допомогою дентальних імплантатів стане її знову проявлена ​​повноцінність і, таким чином, буде здійснена стоматологічна реабілітація.


 

2 коментарі: