субота, 4 лютого 2012 р.

Установка імплантату

Имлантация зубов. Установка імплантату


На цьому першому етапі іплантаціі зубів титанові гвинти хірургічним шляхом вводять в щелепних кісток. Хірург, з надзвичайною точністю висвердлює отвори, потім зубні імплантати вводяться в кістку з чітко певною силою. У щелепу, повністю позбавлену зубів, вводяться 6-8 гвинтів, і операція триває близько години.


Установка імплантату

У випадку, коли в щелепи присутні зуби, хірург приймає рішення щодо необхідної кількості гвинтів. Операція проводиться під рентгенологічним контролем. Операція зазвичай проводиться під місцевою анестезією, і Ви можете йти додому в цей же день. На верхній щелепі будь-який наявний зубний протез звичайно встановлюється на місце після операції, тоді як у нижній щелепі, як правило, рекомендується перечекати тиждень. (Це відноситься до пацієнтів, з повністю беззубою щелепою і виготовленим раніше знімним протезом.)


Догляд після установки зубного імплантату.


Після процедури иплантация зубов настає надзвичайно важливий період загоєння, під час якого зубні імплантати повинні міцно зростися з щелепної кісткою. Важливо, щоб це відбувалося без будь-яких навантажень на імплантати. Тому Вам слід дотримуватися особливої обережність під час перших кількох тижнів після операції і дотримуватися відповідної дієти.

Якщо зубні протези натирають в будь-якому місці або якщо мають місце інші симптоми у вигляді болю, припухлості або хворобливості, негайно зверніться до Вашого стоматолога. Незначні болі і припухлості є нормальною реакцією протягом першого тижня після операції. Приблизно через тиждень шви будуть видалені, і ясна заживе протягом одного двох днів. Оглядайте Ваші ясна щоденно на предмет появи ознак почервоніння і припухлості. Обов'язково очищайте Ваші ясна за допомогою м'якої зубної щітки.


Виконуйте рекомендації Вашого стоматолога щодо полоскань та інших гігієнічних процедур. Вам слід чистити Ваші зубні протези щодня м'якою зубною щіткою і неабразивному зубною пастою. Не рекомендується чистити поверхню зубних протезів, звернену до ясен, оскільки ця поверхня була вистелена м'якою підкладкою, яку можна пошкодити. Довговічність конструкції з опорою на зубні імлантати залежить від обсягу кістки, її структури, а також довжини і ширини імплантату і від якості подальшого догляду за ним.


УВАГА - НАДЗВИЧАЙНО ВАЖЛИВО!


Зв'яжіться з Вашим стоматологом при будь-якому з наступних обставин:

- Якщо Ваша ясна продовжує припухати після закінчення 2-3 днів.
- Якщо біль не знімається болезаспокійливими засобами, які Вам були дані під час операції.
- Якщо який-небудь з швів розійшовся.
- При загальному нездужанні, поганому самопочутті та підвищення температури.
- Якщо імплантат видається з ясен.

1 коментар: