понеділок, 14 листопада 2011 р.

Косметична стоматологія в Киеві

Що таке косметична стоматологія?

Дірки на місці випали зубів і знімні протези - абсолютно не обов'язкова атрибутика старості. Стоматологи США і Європи поставили завдання за допомогою профілактичного лікування зберегти пацієнтам у віці 70 років не менше 20 «рідних» зубів. 

Це стало можливим завдяки сучасним технологіям, що дозволяє не тільки лікувати, але і омолоджувати зуби із збереженням їх фортеці і краси. Цим і займається косметична стоматология Киева.

 

Сучасні технології та методи стоматології

Як мистецтво, стоматологія почала своє існування в середині 80-х років, коли почали використовуватися светополімерізірующіеся матеріали.

Впливаючи спеціальним світловим променем, стоматологи домагаються їх миттєвого застигання, завдяки чому лікар має можливість виправляти дефекти різного ступеня складності. 

Варто зауважити, що інноваційні матеріали сучасної стоматології відрізняються неймовірною міцністю. Це дозволяє без проблем реконструювати відламану частина переднього зуба, без побоювань, що пацієнт знову втратить його, кусаючи твердий продукт.

Гарантія на всі види робіт естетичної стоматології

Коли виконується протезирование зубов або имплантация зубов гарантія подібної пломби до 3 років, хоча зазвичай вона тримається близько 10. Для чого потрібна косметична стоматологія? 

Косметична, або естетична стоматологія використовує технологічні знахідки більшості стоматологічних дисциплін.

Сучасна косметична стоматология Киева дає можливість: 

• Виправити неправильний прикус зубів. 
• Коригувати прикус. 
• Маскувати щілини між зубами. 
• Видаляти проміжки між зубами.
• Відбілити зуби.
• Облицювати зуби, поліпшивши їх колір і форму.

2 коментарі:

  1. Добрий день!

    Скільки в Вас буде клштувати відбілення зубів якщо в мене е картка Призми http://prisma13.com/ ? Моні потрібна розумна знижка. ТАко ж напишіть будьласка як я можу зробити протезування зубів за рік. Чекаю на відповідь.

    ВідповістиВидалити